<

 ЛОКАЦИЈА НА АВИЦЕНА ДИЈАГНОСТИКА

  


View Larger Map
Контакт
 
Контактот со Вас е од големо значење за нас. За таа цел Ви нудиме повеќе начини за контакт. Без разлика каков контакт преферирате, среќни сме поради вашиот интерес за производите и услугите што ги нудиме.
 
Преку e-mail:
Пополнете го Прашалникот. Ќе Ви го пратиме нашиот одговор колку е можно порано.Посетете не:
Нашата адреса е:
Авицена Д.О.О.
Ул.Kaчанички пат бр.79
1000 Скопје
Република Македонија
Види мапа
 Јавете се:       
Тел.: +389 2 3079 700
Факс: +389 2 3079 400
Контакт за Авицена Лабораторија:
тел. 3179-001, 3179-010

 

За контакт за Авицена Лабораторија кликнете овде.

Тел. 02.3179-001, 3179-010

 

Каталог на стручна литература

Погледнете дел од едукативните печатени материјали


Посетители: 675088

�� ��?/h3> �������� ���� �� 1991 ��?,
��������?�����?�� ������?����������� ?��������
�� ���������������� ������? �������� ?������������?br/> ������ �� ������?���������� ������������?


������?/h3> ������: ��. ��������?��.11?
1000 �����
��? 02/3079-700
����.02/3079-400
www.avicena.com.mk


  ? ���� ����?�� �������� ������?����������� 
642-627 642-631 642-637 642-642 642-647 642-648 642-651 642-652 642-654 642-655 642-661 642-681 642-691 642-731 642-732 642-736 642-737 642-741 642-742 642-746 642-747 642-770 642-775 646-392 646-393 646-561 646-562 646-563 646-573 646-574 646-578 646-580 646-588 646-589 646-590 646-653 646-656 646-671 646-967 646-976 646-985 648-232 648-238 648-244 648-247 648-375 648-385 650-026 650-027 650-032 650-042 650-059 650-082 650-125 650-126 650-127 650-128 650-148 650-153 648-247 648-375 648-385 650-026 650-027 650-032 650-042 650-059 650-082 650-125 650-126 650-127 demo 650-128 demo 650-148 demo 650-153 demo 650-154 demo 650-155 demo 650-156 demo 650-157 demo 650-159 demo 650-173 demo 650-175 demo 650-177 demo 650-178 demo 650-179 demo 650-180 demo 650-195 demo 650-196 demo 650-251 demo 650-256 demo 650-261 demo 650-281 demo 650-286 demo 650-292 demo 650-293 demo 650-294 demo 650-295 demo 650-296 demo 650-297 demo 650-298 demo 650-299 demo 650-302 demo 650-302 demo 650-303 demo 650-304 demo 650-312 demo 650-316 demo 650-322 demo 650-325 demo 650-328 demo 650-331 demo 650-367 demo 650-368 demo 650-369 demo