Close
Пребарување
Filters

Алергиски панели

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Rida qLine Allergy

Rida qLine Allergy претставува ин витро дијагностички тест за квантитативна детекција на алерген-специфични IgE антитела во серум или плазма. Готови панели со по 20 алергени ( инхалаторни, нутритивни, инсекти и нивни отрови, педијатриски, комбинирани за наше поднебје) за ефикасно дијагностицирање и и 5 стандарди калибрирани согласно интернационална референца - стандард на СЗО „2nd WHO IRP 75/502 for human IgE“

Прочитај повеќе