Close
Пребарување
Filters

Автоматизирана микробиологија за храна

Широка палета на најнови и најсовремени системи за комплетно автоматизирана брза и прецизна детекција и идентификација на микроорганизми и тестирање на чуствителност.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

ANSR

Најбрз и најнов систем за изотермна DNA аплификација и флуоресцентна детекција на патогени во храна и вода. Real-time резултати за само 10 минути. Врвен производител Neogen, лидер во полето на алиментарна патогена детекција. Брза детекција на Salmonella, L.Mono. E.Coli и Listeria, време до крајни резултати во часови, наместо денови (10-26 часа).

Soleris® Next Generation Complete System

Најнов, современ, оптички систем за едноставна, брза и прецизна детекција на микробиолошка контаминација на храна и вода во еден чекор. Уникатна технологија за детекција на микроорганизми преку мониторење на микробниот раст со специфични детектори.

Прочитај повеќе

BIOLUMIX

BioLumix нуди иновативни микробиолошки тестови специјално дизајнирани за фармацевтската индустрија. Широк спектар на микробиолошки тестови за суровини, за време на процес или готови производи, како и за тестирање на животна средина.

MicroScan WalkAway Plus system

Систем за комплетно автоматизирана идентификација на микроорганизми и тестирање на чуствителност на антибиотици, со единствена MIC детекција на резистенција во развој.

Прочитај повеќе

MicroScan autoScan-4 System

Полуавтоматизиран систем за процесирање на сите видови Microscan панели за идентификација на микрорганизми и тестирање на чуствителност.

Прочитај повеќе