Close
Пребарување
Filters

Хематологија

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Medonic M32 Hematology analyzer

Medonic Hematology analyzer е автоматски систем за изработка на триделна диференцијална крвна слика со 20 параметри. Двоканален систем со 2 посебни и независни канали за мерење, еден за RBC и PLT (еритроцити и тромбоцити), друг за WBC и HGB (леукоцити и хемоглобин). Резултатите се добиваат за 55 секунди (капацитет од приближно 65 примероци/час).

Прочитај повеќе

HemoCue системи за хемоглобин

HemoCue системот за хемоглобин нуди комплетно решение за брзо и прецизно мерење на концентрацијата на хемоглобин, со точност и прецизност на хематолошки анализатор. Наменет е за одредување на Hb и скрининг за анемии во примарната здраствена заштита, болници, банки на крв. Како посебен систем се издвојува HemoCue Plasma/ Low Hb инструментот, кој овозможува точна и прецизна проценка на степенот на хемолиза, на самото место, како индкатор на квалитетот и интегритетот на крвните продукти.

Прочитај повеќе

ADVIA 2120i System

ADVIA 2120i System е целосно автоматизиран хематолошки анализатор со подедноставен работен процес и зголемена продуктивност, со кој се елиминираат повеќето чекори кои најчесто се рачно изведувани. Овој систем ја користи методологијата на преиоксидазно боење - златен стандард во тестирањето, со што се добиваат оптимални резултати, додека истовремено нуди едноставност и флексибилност потребни за лесна интеграција во секоја лабораторија.

Прочитај повеќе