Close
Пребарување
Filters

За индустрија

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Brilliance Bacillus cereus Agar

За изолација и диференцијација на B. cereus од храна и други примероци.

Прочитај повеќе

Brilliance CampyCount Agar

Хромогена селективна подлога за енумерација на C. jejuni и C. coli од живина и соодветни примероци.

Прочитај повеќе

Brilliance E.coli/coliform Agar

Диференцијација помеѓу E.coli и други колиформни бактерии во култури од примероци од храна и примероци од околината.

Прочитај повеќе

Brilliance E.coli / coliform Selective Agar

Детекција и енумерација на E.coli и други колиформни бактерии од примероци од храна и вода.

Прочитај повеќе

Brilliance Enterobacter sakazakii Agar

За диференцијација и енумерација на E. sakazakii од адаптирани млека за доекнчиња и др. примероци на храна.

Прочитај повеќе

Brilliance Listeria Agar

Подлога за изолација и енумерција и идентификација на Listeria spp. и Listeria monocytogenes од примероци од храна и како дел од протоколот OXOID Listeria Precis.

Прочитај повеќе